Gears of War 4 xbox-one
Ár: 7 990 Ft,-

Kérdésed van a termékkel kapcsolatban, add meg neved, telefonszámod és mi felhívunk!

Gears of War 4 - Xbox One

Elfogyott

Platform:
Xbox One
Korhatár:
18 év felett
Műfaj:
Akció
Kiadó:
Microsoft Studios
Megjelenés:
2016-10-11
Követelmény:
Xbox live gold
Multiplayer:
Online multiplayer/osztott képernyő

Gears of War 4 - Xbox One ismertető

A Gears of War sorozat, az Xbox 360 érának az egyik legnagyobb éllovasa volt. Most a Gears of War 4 újra visszarepít minket ebbe a haldokló világba, a Gears of War-tól megszokott módon. Izgalmas tűzharcok, fedezékrendszer, és monumentális akciójelenetek.

25 évvel járunk az előző rész után, sikerült elűzni az idegeneket a Sera bolygóról, de megvolt ennek a hatása a bolygóra. Az emberiség csak egy része élte túl, a bolygót állandó természeti katasztrófák sújtják, és egy új, minden eddiginél erősebb ellenség is felbukkan. A múlt hősei már nyugdíjba vonultak, de szerencsére Marcus Fenix fia, J.D. Fenix és csapata készen áll, hogy felvegyék a harcot az új fenyegetés ellen.

A Gears of War 4 ismét egy izgalmas, pörgős, akciódús, és látványos single player kampányt tár elénk, ezt egy fantasztikus történettel megspékelve. A kampányt egy barátunkkal is végig vihetjük akár online, vagy lokál kooperatív módban. Valamint, a rajongók örömére ismét egy hihetetlenül ütős kompetitív multiplayert kapunk, temérdek új pályával, új fegyverekkel és új játékmódokkal.

A Gears of War 4 hihetetlen single player kampányával, és a megszokott addiktív multiplayer-el egy olyan élményt tár elénk, amit mind a sorozat veteránjai, mind az újoncok alig fognak tudni letenni.