Lego Marvel Super Heroes xbox-one
Ár: 9 990 Ft,-

Kérdésed van a termékkel kapcsolatban, add meg neved, telefonszámod és mi felhívunk!

Lego Marvel Super Heroes (Xbox One)

Elfogyott

Platform:
Xbox One
Korhatár:
7 év felett
Műfaj:
Akció
Megjelenés:
2013-11-22
Kiadó:
Warner Bros. Interactive Entertainment
Platform:
Microsoft Xbox
Kiadás éve:
2013
Játékeszköz kompatibilitás:
Xbox One
Játékosok száma:
Több

Lego Marvel Super Heroes (Xbox One) ismertető

A LEGO Marvel Super Heroes az eddigi legnagyobb és legteljesebb LEGO szuperhősös kaland. A LEGO játékoktól megszokott humorral vegyített történetmesélés és az izgalmas akciódús, és fejtörőkkel tarkított játékmenet az eddigi leglebilincselőbb LEGO játékélményt nyújtja.

Szuperhősök, vagy szupergonosztevők bőrébe bújva kell megoldanunk az előttünk álló kihívásokat és megmenteni a világot. Vasember, Amerika Kapitány, Pókember, Farkas és még sokan mások képviseltetik magukat játszható karakterként. A játékban összesen 180 karaktert irányíthatunk.

A LEGO Marvel Super Heroes az eddigi talán legteljesebb LEGO kalandot tárja elénk fantasztikus világával, a vicces elemekkel megszórt történetmeséléssel, a karakter választékkal, amelyben minden karakternek más és más képességei vannak, és persze a szokásos LEGO játékmenettel, ami kellőképpen vegyíti az akciót, és a jól kitalált fejtörőket. Ezúttal is egy barátunkkal kooperatívan is végig játszhatjuk a játékot, amelyben minden eddiginél több tartalom került bele.