Middle-earth: Shadow of War xbox-one
Ár: 12 990 Ft,-

Kérdésed van a termékkel kapcsolatban, add meg neved, telefonszámod és mi felhívunk!

Middle-earth: Shadow of War (Xbox One)

Raktáron

Platform:
Xbox One
Korhatár:
18 év felett
Műfaj:
Kaland
Kiadó:
Warner Bros. Interactive Entertainment
Megjelenés:
2017-10-10

Middle-earth: Shadow of War (Xbox One) ismertető

A Middle Earth: Shadow of War-ban újra visszatérhetünk a J.R.R. Tolkien alkotta Középföldére, pontosabban a sötét Mordorba, ahol az első részben megismert Talion-t irányíthatjuk. Talion, akinek lelke összeforrt egy ősi tünde úrral, létrehozott egy új hatalom gyűrűjét, hogy annak erejével egy hadsereget összehívva legyőzze Sauron hadait.

A Middle Earth: Shadow of War az előző részhez képest, amely inkább egy hack-and-slash volt pár RPG elemmel meghintve, most egy igazi akció RPG vonalat céloztak meg a fejlesztők, ahol minden játékos sokkal inkább személyre szabhatja karakterét és kalandját. Továbbá visszatér a mindenki által kedvelt Nemesis rendszer, ahol katonáinkat egyre magasabb rangba emelhetjük riválisaik likvidálásával.

A játék sokkal grandiózusabbnak ígérkezik, mint az első rész, ezúttal várakat is elfoglalhatunk majd seregünkkel, így átvéve uralmunkat a területek felett. A Middle Earth: Shadow of War mind az első rész szerelmeseinek, mind az akció RPG kedvelőknek egy nagyon ígéretes játéknak ígérkezik. Vessz el újra Középfölde világában, és vedd fel a harcot Sauron hadaival!