Spider-Man: A szuperhősök új generációja

2018. Január 15.

Mindenki szereti a szuperhősöket. Esetleg azzá akar válni. Lehet szeretni mind a DC mind a Marvel oldalát, a barátságos, és közkedvelt Pókembert mindenki szereti. Sok játék jelent meg a hálószövő történeteit feldolgozva, de egyik sem aratott osztatlan sikert, ami méltó lenne pókcsípte Parkerünk renoméjához. Most eljöhet az idő, hogy ne csak a mozivásznakon maradjon mindenki számára maradandó élmény (Pókember: Hazatérés), hanem a videójátékok világában is megkapja azt az elismerést, és hírnevet, amit megérdemel.


Metal Gear Survive - Zombihentelés művészien!

2018. Január 05.

A Metal Gear sorozatot minden gamer ismeri. Eddig a Kojima és a Konami japán fejlesztő cég közösen fejlesztették a sorozatot, azonban a 2017-es évben szétváltak. Ezen hír hallatán nagyon sokan megijedtek és már el is temették a szériát. Azonban az eddig bemutatott videók alapján, úgy néz ki, hogy a Konami igenis képes önállóan is képes továbbvinni és további remek részeket készíteni.


Dragon Ball FighterZ - Klasszikus születik

2018. Január 04.

Mindenki jól ismeri azt az animét, ami elvitte a világ minden pontjára japánt. Sokan vagyunk, akik erkölcsi fejlődésünk jelentős részét Son Goku kalandjain keresztül tanultuk meg. Jó magam nem tudom elképzelni a régi időket anélkül, hogy iskola után ne az lett volna a program, hogy szaladás a TV elé, hogy le ne maradjak, Goku és barátai legújabb csatáiról. Az elmúlt években sok Dragon Ball játék jelent meg, de én sohasem éreztem, hogy vissza tudná adni azt az érzést, amikor megfeszülve néztem, hogy Goku laposra veri az éppen aktuális „legerősebb lényt” az univerzumban.


Monster Hunter World-Szörnyek paradicsoma

2018. Január 03.

A Monster Hunter sorozat már hosszú évek óta az egyik legismertebb, és leg kelendőbb japán játék a piacon. Hatalmas bejárható világaival, és monumentális levadászható szörnyeivel sok millió játékos szívébe zárta magát a sorozat, mely idén év elején végre új résszel jelentkezik a jelen generáció konzoljain.


Sea of Thieves - Árrrrrrbócot bonts!

2017. December 21.

Kalóznak lenni jó. Nem függni a törvényektől, a saját magunk urai lehetünk, és semmi nem állhat az utunkba, ha elég veszedelmesek vagyunk, ráadásul a játszóterünk az egész óceán. Nem lehet felhozni túl sok kalózos címet, talán amit kapásból mindenki felhoz példának, az Assassin’s Creed Black Flag, ami az elmúlt időszak egyik legjobb sandbox játéka, és kalózos játékok közül is kiemelkedik utánozhatatlan hangulata miatt. Most ez az egyeduralom megtörni készül, mert érkezik a Sea of Thieves.


UFC 3 - Közösségi harcosok klubja

2017. December 20.

A sportjátékok mindig fontos megjelenések minden évben. Vannak olyan sportjátékok, amelyek évente jelennek meg, ilyen például, a Fifa, Nba, Nfl, vagy az Nhl sorozat. És vannak olyan sportjátékok, ahol nem szükséges az évenkénti megjelenés, de mindig temérdek érdekesség és újdonság kerül a játékokba, ezen játékok sorát erősíti a UFC sorozat.


Days Gone - Az apokalipszis új arca

2017. November 16.

A folytatások, és remake-ek időszakában mindig üdítő új címekkel találkozni a játékok világában. A Sony 2018 tavaszán egy újabb nagyszerű játékot hoz el nekünk Days Gone címmel, ami a jól ismert zombi műfajt rázza fel egy kicsit, ha nem is ismeretlen köntösben, de mindenképpen újnak hat a formula, ahogyan egy zombiapokalipszist átélhetünk.


God of War - Brutalitás mitológiákon át

2017. November 07.

2005-ben a Sony megannyi új játéka között volt egy kimagasló, a God of War. Kratos vérgőzös bosszúhadjárata azonnal belopta magát mindenki szívébe, és azóta rengeteg folytatást megélt, most eljön PS4-re az első új generációs rész, ami egyfajta újragondolása a sorozatnak, nem hiába lett annyi a játéknak a címe, hogy God of War.