Far Cry 4 (Xbox One) xbox-one
Ár: 8 990 Ft,-

Kérdésed van a termékkel kapcsolatban, add meg neved, telefonszámod és mi felhívunk!

Far Cry 4 (Xbox One)

Raktáron

Platform:
Xbox One
Megjelenés:
2014-11-18
Platform:
Microsoft Xbox
Kiadás éve:
2014
Játékeszköz kompatibilitás:
Xbox One
Műfaj:
Kaland
Játékosok száma:
Több

Far Cry 4 (Xbox One) ismertető

A Far Cry sorozat hatalmas változásokon ment keresztül a legendás első epizód óta. A sorozat sajátossága, hogy minden résznél képesek voltak megújulni, és habár a játékokat meghatározó elemek maradtak, mindig egy teljesen más élménnyel gazdagodhattunk. Ez nem változott a Far Cry 4-nél sem.

A Far Cry 4 ezúttal a Himalájára visz el minket, a fiktív Kyrat térségébe, ahol egy őrült diktátor Pagan Min teljesen át akarja venni az uralmat. Mi a főhős bőrébe bújva anyánk halála után végakaratának teljesítése céljából megyünk a térségbe, hogy hamvait szülőföldjén szórjuk szét, de hamar belecsöppenünk az akcióba és megismerjük a könyörtelen, Pagan Min-t és a helyi ellenállást a Golden Path-et. Az ellenálláshoz csatlakozva segítünk a helyiek felszabadításában és Pagan Min terveinek keresztülhúzásában.

A Far Cry 4 egy hatalmas bejárható szabad területet tár elénk, megannyi felfedezni valóval, és titokkal. A játékban a főszerepet ismét a kemény tűzharcok kapják, akciódús öngyilkos küldetések és az elnyomó erők felszámolása. Ebben segítségünkre lesz az a hatalmas személyre szabható fegyverarzenál, ami belekerült a játékba, illetve a játékban ismét feltűnik egy mély crafting rendszer.

A sorozat rajongói ezúttal sem fognak csalódni. Hatalmas és gyönyörű bejárható terület, akciódús játékmenet és a szépen vezetett sztori biztosítja majd a játékosokat, hogy ha beléptek Kyrat területére, ne hagyják el egyhamar azt. Vedd fel hát a harcot Pagan Min, a karizmatikus, de teljesen őrült diktátor ellen, és szabadítsad fel a helyieket elnyomó uralma alól!