Tom Clancys Ghost Recon Wildlands xbox-one
Ár: 11 990 Ft,-

Kérdésed van a termékkel kapcsolatban, add meg neved, telefonszámod és mi felhívunk!

Elérhető használtan is

Ár: 6 990 Ft,-

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands (Xbox One)

Raktáron

Platform:
Xbox One
Korhatár:
18 év felett
Műfaj:
Lövöldözős
Megjelenés:
2017-03-07
Kiadó:
Ubisoft
Platform:
Microsoft Xbox
Kiadás éve:
2017
Játékeszköz kompatibilitás:
Xbox One
Játékosok száma:
Több

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands (Xbox One) ismertető

A Ghost Recon Wildlands Bolíviába visz el minket a világ legnagyobb drogtermelő országába, ahol a kartellek teljesen átvették a hatalmat, a kivégzések mindennapossá váltak és a korrupció a tetőfokára hág. Így ránk hárul a feladat a Ghost Recon alakulat tagjaiként, hogy rendet tegyünk az országban és felvegyük a harcot a kartellek ellen.

A játékban egy hatalmas szabad teret kapunk változatos környezettel, napszakváltozással és dinamikus időjárással. A Ghost Recon Wildlands egy nyílt világú taktikai shooter amelyben teljes szabadságot kapunk a küldetések teljesítésében, felvehetjük a harcot lopakodva vagy szemből izgalmas tűzharcok közepette. Akármelyik utat is választjuk egy a fontos: a csapatmunka. A Wildlands-t teljes egésze akár 4-en is végig vihető kooperatívan. Egy dinamikus fejlődési rendszer biztosítja, hogy mind a 4-en különböző szerepet tölthessünk be a csapatban így kialakítva a legütősebb alakulatot.

A Ghost Recon Wildlands egy eddig még nem ismert Ghost Recon élményt ad. Csapatunk összeállítása, a végrehajtás megtervezése és küldetés teljesítése csak rajtunk áll. Persze a dinamikus környezet biztosít arról, hogy ne minden úgy süljön el, ahogy terveztük. Légy a Ghost Recon alakulat tagja és 3 barátoddal együtt vegyétek fel a harcot a kartellek ellen.