Red Dead Redemption II - Xbox One xbox-one
Ár: 17 990 Ft,-

Kérdésed van a termékkel kapcsolatban, add meg neved, telefonszámod és mi felhívunk!

Red Dead Redemption II - Xbox One

Raktáron

Platform:
Xbox One
Korhatár:
18 év felett
Műfaj:
Akció
Kiadó:
Rockstar Games
Megjelenés:
2018-10-26
Követelmény:
Xbox live gold
Multiplayer:
Online multiplayer

Red Dead Redemption II - Xbox One ismertető

A Rockstar Games bármihez ér, arannyá válik. A GTA sorozat mellett a másik nagy címe a Red Dead Redemption, ami nem máshol, mint a régi vadnyugaton játszódik. Az első rész 2010-ben jelent meg, és azonnal elsöprő sikert aratott, így nem volt kérdés, hogy érkezik a folytatás. Október 26.-án érkezik a folytatás, PS4-re, és Xbox One-ra. A történet az első rész előtt 20 évvel játszódik, így akinek kimaradt az első rész, Ő is nyugodtan leülhet elé, minden történést érteni fog.

A játék az alapokon nem változtat, így újra találkozhatunk a megszokott vadnyugati elemekkel. Feladataink között lesz a birkák terelése, a lovak befogása, lehetőségünk lesz elkapni körözött személyeket a vérdíj fejében, tudunk pókerezni, és persze a kötelező szalonok minden városban is megtalálhatóak lesznek, ahol pult alá ihatjuk magunkat, hogy utána elindítsunk egy kocsmai bunyót.

Emelett a GTA 5-ből megismert rablással bővül repertoárunk. Postakocsit, vonatszállítmányokat, bankokat, kissebb falvakat, mindent kifoszthatunk 3 fős csapatunkkal, amelynek tagja az első rész főszereplője, John Marston. Szemkápráztató grafika, nagyszerű karakterek, hatalmas, és élő nyílt világ, izgalmas történet, és a vadnyugat poros világa. 2018 egyik legnagyobb megjelenése lesz a Red Dead Redemption 2, ami minden játékos számára kötelező vétel!