Watch Dogs 2 (Magyar felirattal) (Xbox One) xbox-one
Ár: 5 990 Ft,-

Kérdésed van a termékkel kapcsolatban, add meg neved, telefonszámod és mi felhívunk!

Watch Dogs 2 (Magyar felirattal) (Xbox One)

Elfogyott

Platform:
Xbox One
Megjelenés:
2016-11-15
Platform:
Microsoft Xbox
Kiadás éve:
2016
Játékeszköz kompatibilitás:
Xbox One
Műfaj:
Kaland
Játékosok száma:
Több

Watch Dogs 2 (Magyar felirattal) (Xbox One) ismertető

A Watch Dogs 2 az előző résznél még akciódúsabb és izgalmasabbnak ígérkezik. Ezúttal Marcus Holloway bőrébe bújva vehetjük fel a harcot azzal az igazságtalan rendszerrel, amely minden módot felhasznál, hogy információt szerezzen mindenről és mindenkiről.

Marcus Holloway-t a világot irányító ctOS 2.0 rendszere megvádolja valamivel, amit nem követett el, így üldözötté válik, és csatlakozik egy titkos hacker csoporthoz, amely a rendszer megbuktatására törekszik. Ismét hatalmas bejárható világot kapunk, ezúttal San Franciscóban utcáin kell tevékenykednünk, és harcolnunk az igazságért.

A Watch Dogs 2 ugyanazzal a lendületes akcióval tér vissza, amelyet az első részből megszokhattunk, a hackelésen kívül ismét nagy szerepet kap a tűzharc és a közelharc. Megint aprólékosan meg kell terveznünk, hogy miként teljesítjük a ránk szabott feladatokat, akár szemből kemény tűzharc közepette, vagy lopakodva az árnyakból lecsapva. San Francisco teli van felfedezni valóval, mellékküldetésekkel, és meghackelni valókkal. Vedd hát fel a harcot az igazságtalan ctOS 2.0 rendszer ellen, és hackeld meg San Francisco városát kedved szerint!