ANTHEM - A bolygó sorsa a te kezedben van!

2019. Február 25.

A BioWare csapata már több ízben sikeresen bizonyította, hogy bizony értenek az űrben és más világokban játszódó sci-fi szerepjátékokhoz, elég, ha csak a legendás Star Wars KOTOR vagy Mass Effect sorozatokra gondolunk. Az Anthem külsőleg illeszkedik is a felsorolásban, jobban megvizsgálva pedig talán a csapat eddigi legambiciózusabb alkotása érkezik hozzánk a hónap végén.

Feladatunk egy Freelancer, azaz szabadúszó bőrébe bújva felfedezni az univerzum egy távoli szegletének hatalmas bolygóját, mely első ránézésre maga a Paradicsom is lehetne, de egyre mélyebbre hatolva kénytelen vagyunk rájönni, hogy minden sarkon veszély vár ránk: brutális élővilág, pusztító viharok és ellenséges katonák hada várja, hogy pokollá tegye számunkra a felfedezést.

De a legjobb védekezés, a támadás. Válaszd ki a számodra legkedvezőbb harci páncélt, melyek nem csak küllemükben, hanem fegyvertárukban és képességeikben is különböznek, majd vegyél részt az adrenalindús összecsapásokban, melyek nem csak a saját, de az egész bolygó sorsát is meghatározzák. Fő és mellékküldetések tömkelege vár rád, melyet akár egyedül, vagy barátaiddal karöltve, 4 fős osztagokat alapítva is teljesíthettek, de akár kötetlenül is kirepülhettek felfedezni a hatalmas bejárható területeket. Új világ, új kalandok és új élmények várnak Rád az Anthem világában, nálunk pedig előrendelheted, nehogy lemaradj róluk.