Devil May Cry 5 - Az ördög ötödször is sírni fog!

2019. Február 18. #dmc5 #dante #devilmaycry5 #hackandslash #nero #capcom #xboxone #ps4

A Capcom legismertebb hack and slash sorozata bő 10 év pihenő után visszatér, és stílusosabb, mint valaha. A történet jó pár évvel a negyedik rész után veszi fel a fonalat, mikor új kliens érkezik Dante démonirtó irodájába és egy szörnyek által megszállt város megmentésére kéri. Eközben a negyedik rész főhőse, Nero egy csuklyás férfit üldöz, a nyomok pedig a már említett városba vezetik őt is.

A játék során ezúttal 3 főhőst irányítva verekedhetjük át magunkat a pokoli rémségek hadán: Dante ikonikus kardja és dupla fegyvere mellett kapunk egy közelharcban is használható harci motort, nem kicsit emelve ezzel a harcol őrületi fokát, míg Nerot irányítva leginkább a robotikus kar és annak képességei lesznek előnyben. A harmadik hős, a rejtélyes V-re keresztelt férfi egy sétabottal és könyvek segítségével osztja majd a kéretlent, története pedig meglepő lehet majd minden új és régi játékosnak egyaránt.

Az Ördög bár néha sír, de sosem alszik. Készülj fel Dante és társai eddigi legdurvább küldetésére, a sorozatra jellemző epikus csatákkal, drámai fordulatokkal és száz százalék lazasággal. A 15-16 órát felölelő kampányban változatos helyszínekre, furfangos fejtörőkre és nehezebbnél nehezebb főellenség harcokra számíthatunk, melynek végén választ kaphatunk majd a széria eddig megválaszolatlan kérdéseire is. A Devil May Cry 5 március 8.-án jelenik meg hazánkban.