Hitman 2 – A kopasz ember és a zongorahúr sokadik találkozása

2018. Október 15.

A Hitman sorozat a 2000-es évek eljen indult útjára, és sok-sok rajongót toborzott magának. Az Absolution című résszel rebootolták a sorozatot, azóta viszont vegyesek az érzelmeink. Sokak szerint a játékmenet sokat fejlődött, és jóval változatosabban nyírhatjuk ki a célpontokat, de a rengeteg könnyítésnek hála már nem igazi hardcore élmény. Tény, hogy egy Hitman játékhoz nehéz releváns és ésszerű újításokat kitalálni, ám a két éve epizódonként megjelent Hitman frissnek és üdének hatott.

A most megjelenő új rész ott folytatódik, ahol az előző véget ért. Hősünk (ha lehet így nevezni) kilétére fényderült, és rosszakaróink mindet megtesznek, hogy meggátoljanak minket a további hullagyártásban. Technikailag az előzetesek alapján sokat fejlődött a játék az elődhöz képest. Végre nem epizódonként fognak kijönni az egyes pályák, hanem megjelenéskor már elérhető lesz a komplett játék. Ismét a világ legkülönbözőbb pontjaira kell ellátogatnunk, és minden eddiginél több opció áll rendelkezésre hogy elintézzük célpontjainkat. Természetesen visszatér a kampány mellett a pontgyűjtögetős multiplayer is.

A Hitman fejlesztői a megjelenés után is igyekeznek majd extra tartalmakat gyártani a játékhoz, melyek javarészt ingyenesen beszerezhetőek lesznek. Ne feledjétek, idén novem