The Crew 2 - Földön, vízen, levegőben

2018. Június 25. #crew #thecrew #crew2 #thecrew2 #playstation #playstation4 #2018 #ubisoft

Ha ebben az őszi hideg időjárásban, szeretnéd visszahozni néhány száz órára a nyári hangulatot és pörgést, akkor ezt a The Crew 2-t Neked találták ki. Aki játszott a 3 évvel ezelőtt első résszel, az tudja, hogy a The Crew nem árul zsákbamacskát. Soha nem látott hatalmas bejárható terület, ami kivétel nélkül minden kis zugot tartalmaz Észak-Amerikában. Chicagotól Las Vegasig, vagy New Yorktól Los Angelesig Miamin át, az összes várost, falvat, főutat, és sikátort, az utolsó bokorig realisztikusan lemodellezve kaptad meg a lehetőségek országát. Nevéhez méltóan rengeteg lehetőség, verseny, kaszkadőrmutatvány, és hajmeresztő rendőrös üldözések várták a játékosokat, amit egyedül vagy barátokkal csapatban, is lehetett teljesíteni.

A hatalmas sikerre való tekintettel, hallgatva a több millió rajongóra, jövőre érkezik a játék folytatása a The Crew 2, ami mint minden folytatás, emel minden téten, és ez nekünk csak az előnyünkre válik. A játszóterünk nem változott, újra megkapjuk teljes egészében Észak-Amerikát, és ha lehet, az első résznél még részletesebben kapjuk meg a különböző államokat, nevezetességeket.

Amíg San Diegoban folyamatos fesztiválhangulat, és sárgás napsütés kecsegteti a szívünket, addig Chicago betondzsungeleiben az eső és szürke égbolt az, ami dominál, de pár mérföldnyi autóút, ahol Miami homokos tengerpartjai, és pálmafás főutai fogadnak minket. Azonban nem az időjárás az egyetlen dolog, ami megkülönbözteti Amerika különböző részeit a The Crew 2-ben, hanem az se utolsó, milyen stílusban leszünk az utca királyai az adott államban. Az ország déli részén a freestyle versenyeken kell megmutatnunk tudásunkat, nyugaton az utcai, és offroad versenyekben kell dominálnunk, és ezek után nyugaton várnak ránk a pro versenyek, ahová csak a legjobbak kerülhetnek be.

Az eltérő versenytípusokhoz eltérő járművek is illenek, így a fejlesztők az eddig megszokott hatalmas autó, és motorválasztékhoz, most megkapjuk a repülők, és a vízi járművek végtelen tárházát is, és az eddig megszokott módok teljesen egészében tunningolhatóak ezek a járművek kívül belül. A járművek közti váltás pofonegyszerű, ha autóból repülőbe van kedvünk átpattanni, akkor akkor a The Crew 2-ben ezt is megteheted, mert egy gombnyomás, és már szállhatunk, mint a madár.

Ezek fényében 2018-ban bármilyen autóversenyzős játék megjelenik, már megjelenés napjában fel lesz neki adva a lecke, mert több mint valószínű, hogy a játékosok, akiknek szólna, még mindig a The Crew 2-t fogják játszani.

Playstation 4-en, és Xbox One-on jelenik meg  2018. március 16.-án a The Crew 2. Ne maradj le róla!