E3 2018 - 4 nap a paradicsomban #3

2018. Május 26. #e3 #e32018

Hamarosan elérkezik a legnagyobb videójátékos esemény, az E3. Minden kiadó bemutatja az elkövetkezendő játékait, és szépen sorban mindenkit felültetnek a hype-vonatra, jó másfél évvel előre. Mindig nagy várakozás övezi ezt az eseményt, találgatással, reményekkel. Mi is beszálltunk a tippjátékba, és reméljük semmiben sem tévedtünk. Az első két rész után elbíztuk magunkat, így már biztosra merjük mondani ezeket a címeket (főleg, hogy már van amit be is jelentettek). :)

Rocksteady

Az előző generációt meghatározta a Rocksteady a Batman Arkham szériával, és egy új szintre emelte a szuperhősös videójátékokat. A jelenlegi generációban csak egy játékot kaptunk tőlük, ami Batman lezáró fejezete volt. Azóta mindig kapjuk az információkat, hogy készül az új játékuk gőzerővel, de egyelőre semmilyen másról nem tudunk, lehet egy új szuperhősös játék lesz, de az is elképzelhető, hogy most egy teljesen más világba ugrottak egy fejest a srácok. Pletykálják, hogy egy Superman játék van készülőben, ami az Arkham játékokkal egy univerumban fog játszódni.  Akármi is lesz az, mi nagyon várjuk bejelentést, mert a Rocksteady bármihez ér, arannyá válik.

Call of Duty Black Ops 4

Új év, új CoD. Ez már olyan természetes, mint hogy este lemegy a nap, és reggel felkel. A tavalyi vérfrissítés után, most újra a jövőbe vesszük az irányt, az előzetes információk szerint az eddigi legtávolabbiba. Pletykák szerint idén kimarad a Single Player mód, így a menüben a Multiplayer, a Zombies, és a mostanában annyira híres Battle Royale mód fogja várni a játékosokat. Hogy ez mennyi embert fog eltántorítani, az még kérdéses, mert még meg lehet úgy oldani, hogy ne csorbuljon a sorozat renoméja.

 

Watch Dogs 3

Ahogy a Ubisoftot ismerjük, addig hajt egy sorozatot, amíg ki nem fullad. A Watch Dogs 2-nél láthattuk, hogy ez a széria még nem mutatja a fáradtság jeleit. Az első után jóval minőségibb, és stílusosabb folyatatást kaptunk, és reméljük a harmadik résznél is sikerül megtartani ezt a szériát. Újra egy amerikai nagyvárost kapunk, egy hekker csapattal, és talán fény derül az Assassin’s Creed – Watch Dogs párhuzamra is, ami egy érdekes adaléka lehet a sorozatnak. A Ubisoft konferencián minden kiderül.

 

Division 2 

A Ubisoft 2016-os nagy megjelenése volt a Division. A játék hozta, amit elvártak tőle az emberek, de annál többet nem nagyon, így adta magát, hogy egy folytatással mindent helyrehozzanak, és ne vállalják túl magukat, se látvány, se játékmenet szintjén. A Dark Zone-nak egy igen komoly ráncfelvarrásra van szüksége, hogy az újaknak, és a veteránoknak is szórakoztató legyen. A történetnek is jót tenne, ha nem csak az alap felütés, hanem a játékbeli történéseknek is súlya lenne, kevésbé érződne egy tutorialnak a Dark Zone előtt.

 

 

Just Dance 2019

Idén is megkapjuk az egyik kedvenc partijátékunkat, a Just Dance-t. Újra nem várunk semmi korszakalkotót, szimplán egy jó szórakozást, és megannyi új számot szeretnénk az új részbe, ám ha kapunk új minijátékokat, vagy plusz online funkciókat, mint a barátokkal való játék Online, akkor biztos vétel lesz a Just Dance 2019, egy Unlimited előfizetéssel együtt.

 

Mortal Kombat

 3 éve már, hogy utoljára kaptunk Mortal Kombatot. A Mortal Kombat X újra megmutatta ki a királya a verekedős játékoknak, így itt az idő, hogy erre emlékeztessék a játékos társadalmat. Az alapokat nem is szükséges átdolgozni, egy Injustice 2 szerű grafika, új karakterek, pályák, és játékmódok (akár a régebbi részekből szemezgetve), és meg vagyunk véve kilóra. Minden bizalmunk a Netherrealm-en, és a WB Games-en. Csalódni nem fogunk, bármit kapunk tőlük, az biztos.

Cyberpunk 2077

A CD Projekt RED már a Witcher 3 megjelenése előtt bejelentette a legújabb játékát, a Cyberpunk 2077-et, ami egy nyílt világú szerepjáték lesz. Egy trailert kaptunk eddig belőle, ahol az androidok és az emberek között egy globális konfliktus lelhető, ennél többet nem tudunk a történetről, vagy a világról, de a Szárnyast fejvadászt idéző cyberpunk világ, és komor felfogás azonnal felkeltette az érdeklődésünket. Egy sandbox címről lesz szó megint, ami a Witcher 3 mintájára, minden idők legjobb RPG címére pályázik, és ehhez minden esélye meg is van. Már nagyon várjuk a megjelenési dátumot, és az infókat.

Ha kíváncsiak vagytok miben volt igazunk, akkor kövessetek minket Facebookon, mert június 12.-én az E3-mal együtt mi is beindulunk, és szállítjuk a legfrissebb információkat, és ha bármelyik címet azonnal meg szeretnétek rendelni, a bejelentéstől kezdve lesz rá lehetőségetek.