Nintendo Switch megjelenések - szép lezárás egy szép tavasznak

2018. Május 07. #sony #microsoft #nintendo #playstation4 #xboxone #nintendoswitch

2018 májusa a Nintendo hónapja lesz, ugyanis rengeteg régebbi címük jelenik a legújabb konzolukra, vagy Switchen még nem látott játékok jelennek meg. A hónap végén még beköszön a Sony is, hogy egy szívfacsaró kalanddal, hogy ne legyen olyan boldog és színes a tavasz utolsó hónapja.  

Május 4.

Donkey Kong Country: Tropical Freeze 

A Wii U-s megjelenés után a Nintendo elhozza nekünk egy újabb címét, ami Donkey Kong saját kalandja. Donkey, Diddy, Dixie, Cranky Kong kalandja kicsit pontosítva. Velük kell felszabadítani a szigetüket, amit egy viking törzs akar irányítása alatt tartani, ami részben már sikerült is. Így a sziget területeit kell visszaszerezni tőlük, és hála az égnek elég változatos helyekre fészkelték be magukat ezek a fránya vikingek. Az sziget összes arcát látni fogjuk, hegyestül, erdőstül, vulkánostul. Megjárhatjuk a víz alatti világot, az őserdőket, és a hegyek csúcsait is. Legfeljebb négyen ülhetünk neki a kalandnak, és érdemes is, mert együtt minden jobb, a Nintendo játékok meg pláne!

Donkey Kong Country: Tropical Freeze Nintendo Switch

 

Május 18. 

Hyrule Warriors Definitive Edition

A Dynasty Warriors sorozat az évek során egyre nagyobb rajongótábort szerzett magának, amiből a Nintendo is szerette volna kivenni a részét, így a Koei-val, hogy elkészülhessen a Hyrule Warriors, ami a Zelda és a Dynasty Warriors szerelemgyereke. Főbb feladatunk a több ezer közkatona leverése, ha velük végeztünk, akkor jöhetnek a tisztek, és a tábornokok. Ehhez megkapjuk a Zelda sorozatból ismert összes karaktert, és ellenfeleket is persze. A játék eredetileg 3DS-re jelent meg, és most tiszteletét teszi a Nintendo csúcsgépén, és teljesen kihasználja a gép nyújtotta lehetőségeket, már ami a megjelenítést illeti, a harcrendszeren nem kellett semmit csiszolni, így is tökéletes.

Hyrule Warriors Definitive Edition Nintendo Switch

 

Little Nightmares: Complete Edition

A Little Nightmares az elmúlt időszak legsikeresebb indie címe, és most újabb konzolra érkezik, május 18-tól a Switch tulajok is végigretteghetik Six történetét. A játék a szokásos platformer alapokra építkezik, ugrálás, mászás, a tereptárgyak tologatása, ami sokszor a továbbjutásukhoz szükséges, de még többször az ellenfeleket eszén kell túljárnunk ügyességünkkel, ugyanis a játékban mi nem tudunk támadni, csak menekülni. A Nintendo konzoljára Complete Edition alcímmel érkezik a Little Nightmares, így Six mellett, Kid sztoriját is végigjátszhatjuk, akinek története az alapjátékkal egy időben játszódik.

Little Nightmares: Complete Edition Nintendo Switch

 

Május 25.

Detroit Become Human

David Cage nem pihen egy szemernyit sem, a Beyond: Two Souls után azonnal belevágott egy még ambiciózusabb projektbe, ami a nem is olyan távoli jövőt helyezi előtérbe. 3 android főszereplőn keresztül izgulhatjuk végig a történetet. Egyikőjük egy házvezető nő, aki nem képes nézni azt, ahogy a megbízója a lányával bánik, a másik hősünk egy lázadó android, aki megelégelte azt, ahogy bánnak sorstársaival, a harmadik pedig egy nyomozó, aki a hibás/bűnöző androidokat keríti kézre. Hármójuk története egy idő után összefonódik, hogy egy olyan kaland részesei legyünk, amilyet még nem láttunk.

Detroit Become Human PS4

 

Dark Souls Remastered

A világ egyik legnehezebb játéka újabb konzolokat hódít meg. A Dark Souls 2011-ben jelent meg PS3-ra, és Xbox 360-ra, idén pedig megkapjuk a játék felújított verzióját, PS4-re, Xbox One-ra, és Switch-re, az összes megjelent kiegészítővel együtt, 4K felbontással, 60fps sebességgel (Switch-en sajnos csak a full HD felbontást élvezhetjük, viszont bárhová magunkkal vihetjük cserébe).

Dark Souls Remastered PS4

Dark Souls Remastered Xbox One

Dark Souls Remastered Nintendo Switch

 

Május 31.

Full Metal Panic! Fight! Who Dares Win!

Egy nagysikerű Manga/Anime feldolgozása érkezik május végén, ez pedig a Full Metal Panic! Az Anime 3. évadával egy időben megkapjuk az új generáció játékfeldolgozását PS4-re, ami a Fight! Who Dares Win! alcímet viseli. Szagara Szószuke, és csapata áll a történet középpontjában, így újra hatalmas robotok harcait vezényelhetjük le, ezúttal körökre osztott harcrendszerrel. Karaktereink fejlődnek, és testre is szabhatjuk a mechákat.

Full Metal Panic! Fight! Who Dares Win! PS4