Dark Souls Remastered - Magas halálozási ráta HD-ban.

2018. Január 24. #bandainamco #darksouls #darksoulsremastered #playstation4 #xboxone

2011 nagyon régen volt, de mindenki emlékszik még, mikor megjelent a világ egyik legnehezebb RPG játéka a Dark Solus. A megjelenést hatalmas siker koronázta, ezért nem sokkal később 2014-ben és 2016-ban megjelent további két rész.

2011 nagyon régen volt, de mindenki emlékszik még, mikor megjelent a világ egyik legnehezebb RPG játéka a Dark Solus. A megjelenést hatalmas siker koronázta, ezért nem sokkal később 2014-ben és 2016-ban megjelent további két rész.

A játék legelején hősünk egy börtönben életét veszti, de a természetfeletti erők segítségével egy élőholt testben tér magához. Hősünk célja, hogy megbuktassa az alvilág uralmát, és hogy visszaszerezze életét. Tíz különböző karakterosztály közül lehet választani, warrior, knight, wanderer, thief, bandit, hunter, sorcerer, pyromencer, cleric, deprived. Lordan világa rendkívül sötét és tele van veszélyekkel. Különböző lények és élőhalottak próbálnak megakadályozni célod elérésében. Ha nem lenne elég, hogy minden sarkon ellenfelekbe bukkanunk, a már kivégzett lények szellemként is visszatérhetnek, hogy megbosszulják halálukat. A Dark Souls nem rendelkezik előre megírt forgatókönyvvel, hiszen válaszainkkal és eltérő cselekedetteinkkel, más-más irányba terelhetjük az eseményeket. De nem is igazán az ellenfelek jelentik a legnagyobb kihívást, hiszen a játék igyekszik a minden eszközt felhasználni, hogy megnehezítse a kalandot, ugyanis a hatalmas bejárható területhez nem ad például térképet.

A mindenki által kedvelt Dark Souls-franchise legendás első része felújított változatot kap, mely nem csak PS4 és Xbox One platformokra jelenik meg, hanem Nintendo Switch-re és PC-re is. A már megszokott remastered verziókhoz hasonlóan nem csak az alapjáték lesz a csomagban, hanem mindenki megkapja az Artorias of the Abyss DLC-t is. A felturbózott textúrákon kívül felújításra kerülnek a fény, illetve a SFX effektusok is. A játékot tovább bővítették, ugyanis az eddig, megszokott maximum 4 fős CO-OP részt kibővítették 6 főre, hogy minél több barátunkkal lehessen megosztani kalandjainkat. A Dark Souls Remastered Full-HD felbontásban jelenik meg, de PlayStation 4 Pro-n, Xbox One X-en és PC-n felskálázott 4K felbontást és 60FPS-es képfrissítési sebességet fog kapni.

Ha még nem volt szerencséd végigverekedni magad a Dark Souls kíméletlen világán, akkor itt van a remek alkalom, hogy belevágj ebbe a korántsem egyszerű kalandba. A játék május 25-én jelenik meg Nintendo Switch-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.