Dragon Ball FighterZ - Klasszikus születik

2018. Január 04. #bandainamco #dragonball #dragonballfighterz #nintendoswitch #playstation4 #xboxone

Mindenki jól ismeri azt az animét, ami elvitte a világ minden pontjára japánt. Sokan vagyunk, akik erkölcsi fejlődésünk jelentős részét Son Goku kalandjain keresztül tanultuk meg. Jó magam nem tudom elképzelni a régi időket anélkül, hogy iskola után ne az lett volna a program, hogy szaladás a TV elé, hogy le ne maradjak, Goku és barátai legújabb csatáiról. Az elmúlt években sok Dragon Ball játék jelent meg, de én sohasem éreztem, hogy vissza tudná adni azt az érzést, amikor megfeszülve néztem, hogy Goku laposra veri az éppen aktuális „legerősebb lényt” az univerzumban.

De nagy szerencsénkre, úgy néz ki, hogy belátta a Bandai Namco is és végre készítettek egy olyan Dragon Ball játékot, ahol a már ismert karakterekkel lehet püfölni a rosszfiúkat. Ezen játék a Dragon Ball FighterZ címet kapta. A játék tartalmaz egy story módot, ahol behoz egy új karaktert. Android No. 21 létrehoz egy klónhadsereget a világ legerősebb lényeiből, hogy leigázza és elfoglalja az egész univerzumot. Hőseinkre marad hát a feladat, hogy megállítsák a gonosz robotot és megmentsék (megint) a világot. De természetesen nem csak ebből áll a játék. Mint minden verekedős játékba, ebbe is lesz két játékos mód és más emberekkel is megméretheted magad az online módban. Ezekben a módokban kiválaszthatod az összes ismert karaktert, mint például: Son Goku, Son Gohan, Trunks, Vegita, Yamcha, Freezer, Cell, Majin Buu, Kid Buu és még sok mindenkin.

A játék 2018.01.26-án jelenik meg és hozza el az egész bandát a nappalinkba. Ha igazi rajongónak tartod magad, ezt a játékot semmiképp nem hagyhatod ki.