Monster Hunter World-Szörnyek paradicsoma

2018. Január 03. #capcom #monsterhunter #monsterhunterworld #playstation4 #xboxone

A Monster Hunter sorozat már hosszú évek óta az egyik legismertebb, és leg kelendőbb japán játék a piacon. Hatalmas bejárható világaival, és monumentális levadászható szörnyeivel sok millió játékos szívébe zárta magát a sorozat, mely idén év elején végre új résszel jelentkezik a jelen generáció konzoljain.

Nehéz megfogalmazni milyen érzés a Monster Hunter-rel játszani, leginkább azért, mert bár rengeteg open world játék van a piacon, egyikre sem hajaz igazán. Hatalmas nyílt terepet kell felfedeznünk, csapatunkkal, vagy akár egyedül, és ezen a végeláthatatlan területen temérdek sok tenni, gyűjteni, és vadászni való vár minket. A játék egészen elképesztően fest, művészi kidolgozása páratlan és szemet gyönyörködtető. Az újragondolt és modernizált harcrendszernek hála, a harcok még izgalmasabbak lesznek. Taktikánk teljesen rajtunk múlik, nem fogja a játék a kezünket, ami mindenképpen dicséretes. A Monster Hunter brutális szörnyeiről híres, és itt sem lesz ez másképp. Minden eddiginél nagyobb, és erősebb bestiákat kell becserkésznünk, és ehhez szükségünk lesz magas szintű fegyvereinkre, varázslatainkra, és adott esetben társainkra is. A sztori ismét magával ragadó, ügyesen merít a japán kultúrából, és lebilincselő lesz a sorozat régi motorosai számára is.

Ha új vagy a Monster Hunter világában, ha régi rajongója vagy a sorozatnak mindenképen tégy egy próbát vele, hiszen az RPG elemek, a gigantikus szörnyek, és a látványos ütközetek garantáltan elnyerik tetszésed.