Lego Incredibles - Kockásított szuperhőscsalád rendel!

2018. Május 30. #lego #warnerbros #legoincredibles #playstation #playstation4 #xbox #xboxone #nintendo #nintendoswitch

Vannak sorozatok, amik már nem akarnak meglepetést okozni, mégis minden megjelent részt zabálunk. Ilyen a Fifa sorozat, a Call of Duty, vagy jelen alanyunk, a Lego széria. Minden Lego játékban kedvenc karaktereinket irányítva mehetünk végig kedvenc történeteinken, és közben jókat röhögünk. Ám a Pixar már egy egészen más tészta, ők mindig meg tudják lepni a közönséget, legyen szó akár folytatásról, vagy új címről. Idén is egy felejthetetlen élményt hoznak el nekünk a Hihetetlen család második részével, és ez tökéletes alkalom a Travelel’s Tale-nek, hogy elkészítsék a saját verziójukat a szuperhős família kalandjairól.

A Hihetetlen család második része pontosan ott veszi fel a fonalat, ahol az első rész abbamaradt. Az Aknakukac megtámadja a várost, és kedvenc családunk vele néz szemben. Adja is magát az ötlet, hogy ha a film sem hagyja figyelmen kívül az előzmény eseményeit, akkor a játékban is megkapjuk az első rész minden fontosabb szereplőjét, és helyszínét. Bejárhatjuk a Parr család házát, Elza birtokát, Szilánk szigetét teljes egészében, és a múltban is látogatást tehetünk, ahol hősöket valóban hősökként kezelték. Ez persze rengeteg hőst, és kinézetet jelent karaktereinkhez, elég csak Mr. Irdatlanra gondolni, akinek már az első részben is több megjelenése volt (múltbéli-pocakos-hősies), ezekkel a játékban is mind találkozhatunk. Lesznek hősök, akiket itt fogunk igazán megismerni. A játékmenet nem változik, minden úgy maradt, ahogy azt megszerettük. A Lego Marvel Avengersben megismert közös támadások itt is visszaköszönnek, és sokszor szükség is lesz rá, például Nyúlánykával kell híddá változnunk, hogy a többiek át tudjanak menni. A fedezékrendszer ezúttal kimarad, mivel lövöldözni nem fogunk, de bőven kárpótol minket a pályák mérete, és a fejtőrök összetettsége (másrészt azért is kellett hatalmas pályákat csinálni, hogy Will képességét ki tudjuk használni). A látványra ezúttal sem lesz panasz, semmiben nem marad el a LEGO The Incredibles látványvilága a filmekétől, csupán annyi a különbség, hogy LEGO-ból van megalkotva a világ, és a karakterek.

Mivel a film csak 1 hónap csúszással ér el hozzánk, így tűzoltásnak is jól jöhet a játék, mi legalább is tűkön ülve várjuk már, hogy a moziba ülhessünk, addig a játékot kétszer is végigjátsszuk!  A nyár egyik legüdítőbb kalandja, ami a nagy melegben még jól is esik a mediterrán tájaival, vagy Fridzsimennel.

A LEGO The Incredibles Jónius 15.-én jelenik meg PS4-re, XBox One-ra, és Nintendo Switch-re.