E3 Nintendo-Most éri csak meg igazán Switchet venni

2018. Június 12. #e3 #nintendo #e3nintendo #e3nintendo2018

A Nintendo idei konferenciája remekül sikerült, nagyon hangulatos kis előzetesekkel leptek meg minket. Ebből a játék felhozatalból biztos mindenki meg fogja találni a kedvére való játékot, szerintünk többet is érdemes lesz majd nyomonkövetni. Olyan régi címek is helyet kaptak a prezentációban, melyeket már régóta pletykáltak, vagy tudtunk készítésükről, de semmit nem láttunk belőlük eddig.

Fire Emblem Three Houses

 A nagy múltú japán szerepjáték sorozat újabb epizóddal tér vissza, melyet már előzőleg a Square Enix konferencián is láthattunk. A rajongók biztosan nem fognak benne csalódni, ugyanis a játékmenet amit megmutattak belőle önmagáért beszél. A játékra már nem is kell sokat várni, jelen állás szerint 2019 tavaszán meg is fog jelenni kedvenc kis hordozható masinánánkra. A konzol teljesítményéhez képest meglepően szép a grafika, a körökre osztott harcok még mindig parádésan néznek ki. Kíváncsian várjuk mikor mutatnak a játékról legközelebb videókat, mi már nagyon várjuk hogy próbálgassuk.

Forrnite

 Az idei Los Angelesi konferencia egyik legnagyobb pletykája és beigazolódott, miszerint a népszerű Battle Royale játék, a Fortnite érkezik Nintendóra, a szokott módon teljesen ingyenesen, és a legjobb, hogy most a konferencia vége után már le is tölthető az áruházból. A játék teljesen egyedi Switchre optimalizált irányítást kapott, de a többi játékmechanikai funkcióhoz nem nyúltak a fejlesztők. Irány a harctér!

 Super Mario Party

 Bejelentették a Super Mario Party legújabb részét, mely idén október 5-én már a boltok polcaira is kerül. Teljesen új játékmenetet, újfajta mérkőzéseket, és innovatív kooperációs lehetőségeket is tartogat számunkra játék. Most először pedig több Nintendo Switchel egymás mellé helyezve a konzolokat teljesen egyedi játékélményben lehet részünk. Október 5-e tehát pirosbetűs ünnep, de az igazi rajongók sem tudnák felejteni ezt a dátumot.

Super Smash Bros

 Egy másik legendás sorozat és visszatért a prezentáción, melynek minden Nintendo tulaj bizonyára nagyon örül. A Super Smash sorozat minden eddigi karaktere megtalálható lesz a játékban, sőt, temérdek új játszható figura is érkezik. Itt lesz Mario, Samus, Link, és még Snake is az MGS sorozatból. Bekerülnek a játékba az 1v1 küzdelmek, és folyamaros DLC áradatra is számítanunk kell. Hála a japán vállalatnak, idén december 7-én érkezik a játék, mely kétség kívül az idei év egyik legnagyobb megjelenése.

Dragon Ball Fighterz

 Egy apró pici előzetessel ugyan, de hatalmas bejelentés érkezett, miszerint az év elején megjelent Dragon Ball Fighters érkezik Nintendóra, ráadásul még idén. Konkrétumokat illetve megjelenési dátumot nem kaptunk, de nekünk már ez is elég. Amint a Nintendo közöl valamilyen plusz információt a játékról, mindenképpen megosztjuk veletek.

Persze voltak egyéb érdekeségek is, például az egyedi controllerként funkcionáló Pokélabda, mely még a Pokémon GO-val is kompatibilis lesz. Bekeéntették a főzőcskézős Overcooked 2-őt is, és megcsodálhattuk a Killer Quenn Black játékmenetét is. Kicsit furcsa, hogy a Nintendo Direct felét a Super Smash Bros tette ki, de panaszra így sem lehet okunk, hiszen minden eddiginél több játékot