UFC 3 - Közösségi harcosok klubja

2017. December 20. #ea #ufc #ufc3 #xboxone #playstation4

A sportjátékok mindig fontos megjelenések minden évben. Vannak olyan sportjátékok, amelyek évente jelennek meg, ilyen például, a Fifa, Nba, Nfl, vagy az Nhl sorozat. És vannak olyan sportjátékok, ahol nem szükséges az évenkénti megjelenés, de mindig temérdek érdekesség és újdonság kerül a játékokba, ezen játékok sorát erősíti a UFC sorozat.

Az Electronic Arts 2013-ban készítette el az első jelen generációs UFC játékot, és hatalmas sikerré vált. Akkora siker lett, hogy 2 évre rá jött a folytatás, amiben minden eddiginél élethűbb és látványosabb harcokat tudtunk levezényelni, hála a Knockout Physics System nevű újításnak ami lehetővé tette, hogy az ütésekre és rúgásokra harcosunk teste a legreálisabban reagáljon, és ezt még megfejelték a Dynamic Grappling nevű rendszerrel, ami a földharcokat hivatott még izgalmasabbá, átláthatóbbá, és látványosabbá tenni.

A harmadik rész nem a játékmenetet gondolja tovább, a kötelező csiszolásokon, és több ezer új animáción túl, mert az amúgy is tökéletes volt. Sokkal inkább a körítésre fog hangsúlyt helyezni, ha az újításokról van szó. Most már saját harcosunkat indíthatjuk el a karrierje útján, és ahogy az MMA / UFC világát ismerjük, ez rengeteg agressziót, drámát, és emlékezetes pillanatot jelent, amihez értenek is az EA-nél, elég csak a Fifa The Journey módjára gondolni. Karrierünk során, egy játékon belüli közösségi média áll a rendelkezésünkre, hogy népszerűsítsük karakterünket, cukkoljuk ellenfeleinket, ahogy a  való életben is szokták tenni az igazi harcosok, ez ugye rengeteg nem tervezett meccset jelent, kihívások formájában.

A UFC 3 2018. február 3.-án jelenik meg Xbox One-ra, és Playstation 4-re.